top of page

Ανακοίνωση για τα μέτρα προστασίας του Ινστιτούτου

Συμμεριζόμενοι την αγωνία των γονιών για την τήρηση των απαραίτητων μέτρων υγιεινής αυτή την περίοδο ανακοινώνουμε τα εξής:



Τηρούμε όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας και πρόληψης σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ και του Υπουργείου Υγείας. Θα γίνεται γενική απολύμανση ανά τακτά χρονικά διαστήματα. Οι αίθουσες θα αερίζονται για 15 λεπτά μετά από κάθε συνεδρία και θα απολυμαίνονται όλα τα αντικείμενα με τα οποία έχει έρθει σε επαφή το παιδί. Οι θεραπευτές είναι υποχρεωμένοι να φορούν μάσκα κατά τη διάρκεια των συνεδριών.



Η παράδοση και η παραλαβή των παιδιών θα γίνεται στους εξωτερικούς χώρους του Ινστιτούτου από τους θεραπευτές.



Απαγορεύεται η παραμονή των γονιών στο χώρο αναμονής.



Η χρήση της μάσκας στους εσωτερικούς χώρους είναι υποχρεωτική.



Σε περίπτωση που κάποιο μέλος της οικογένειας ή του οικείου περιβάλλοντος σας έχει έρθει σε επαφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα κορωνοϊού παρακαλώ ενημερώστε μας άμεσα.



Εάν το παιδί σας ή κάποιο μέλος της οικογένειας παρουσιάζει το παραμικρό σύμπτωμα κρυολογήματος όπως πυρετό, βήχα, πονόλαιμο κλπ, ακόμα και ήπιας μορφής, παρακαλούμε μην προσέρχεστε στο χώρο και ενημερώστε έγκαιρα για την ακύρωση της συνεδρίας.



Σε ενδεχόμενη περίπτωση που ο θεραπευτής αντιληφθεί ακόμα και ήπια συμπτώματα, η συνεδρία θα διακόπτεται και θα χρεώνεται κανονικά.




Είμαστε πάντα στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνηση.



ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ!



55 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
bottom of page